Bryllup den 3 August

Der bryllup for nylig. Vivian tryllede en bryllupsmiddag frem til 80 mennesker ved 
Mia og Oles bryllup i Smørum.

Se bare - og klick på billedet for forstørrelse...

Forretten var en dejlig kold laks på salatbund med asparges og sukkerærter - og naurligvis Vivians hjemmebagte brød til
Hovedretten  var grilstegt oksemørbrad med 
- ovnstegte krydderkartofler 
- vol-au-vent med flødespinat og champignon 
- glasserede perleløg 
-  hvidløgs ristede champignoner 
- lynstegte grønne bønner med soltørrede tomater og knust bacondrys
og naturligvis en skøn tomatsalat ..

- små krydderede ovntørrede sherry-tomater

Se bare hvor indbydende det tog sig ud på tallerkenen med den herlige hjemmelavede delikate rødvins sauce...
Desserten var en helt special  chokolade marcipan medallon med en ring af flødeskum - hindbærpure og frisk frugt

 

 

Det var en herlig middag - bare ring til Vivian - så kan du sikkert få hende til at lave noget tilsvarende til din fest ....


Der var også barnedåb hos Pernille og Michael. De fik en dejlig buffet med hjemmelavet tilbehør - herligt. Bortset fra barnet var vel nok kagen den mest fotograferede - se selv:

 

Ja den lille pige hedder Michala 

 - og mon ikke også hun ville kunne li kagen

 


 

Og lidt "hverdags-mad"

Her kommer lækre billeder af Vivians delikatesser. 
Der udvikles stadig helt fantastiske måltider á la Babette - her i huset. Det skal I naturligvis også ha gavn af.

Som eksenpel fik vi fornylig

En pragtful Dyreryg
En herlig exclusive fiskeanretning

alting hjemmelavet...

- afsluttende med Vivians egen osteanretning
En gangske almindelig oksesteg

- på en gangske almindelig lørdag

 

- og naturligvis Champagne - en stærk rødvin og en gammel portvin til osten.

Der serveres espresso-kaffe og cognac.....      Velbekomme